pedicuristen Knokke-Heist | Ohlala! Nagelstyling en Medische Pedicure
pedicuristen Knokke-Heist | Ohlala! Nagelstyling en Medische Pedicure
pedicuristen Knokke-Heist | Ohlala! Nagelstyling en Medische Pedicure
pedicuristen Knokke-Heist | Ohlala! Nagelstyling en Medische Pedicure
pedicuristen Knokke-Heist | Ohlala! Nagelstyling en Medische Pedicure

Pedicurist Knokke-Heist - Ohlala! Nagelstyling en Medische Pedicure

Bij Ohlala! in Knokke helpt Stéphanie als gediplomeerd Medisch Voetverzorger je van alle voetproblemen af. We hebben verschillende behandelingen, voor elk wat wils! 

Bij een Klassieke Pedicure korten we de nagels mooi in en brengen deze in de correcte vorm. De nagels worden perfect gereinigd en we verwijderen ook alle eelt van de voeten, en tenen. Een voedende crème wordt ten slotte ingemasseerd waardoor u vertrekt met twee nagelnieuwe voeten. Een klassieke pedicure duurt ongeveer 1 uur. Ook mogelijk bij u thuis! 

Een Medische pedicure is hetzelfde als de klassieke pedicure, uitgebreid met de behandeling van uw voetprobleem (ingegroeide nagels, hielkloven, likdoorns, eksterogen, verdikte nagels, ...) Bij een Medische Pedicure beginnen we altijd met de bespreking van uw voetprobleem. Dit kan gaan om een ingegroeide nagel, verdikte nagels, schimmelnagels, hielkloven, likdoorns, eksterogen,...). Hierna beginnen we met de pedicure. We korten de nagels mooi in en brengen deze in de correcte vorm. De nagels worden perfect gereinigd en we verwijderen ook alle eelt van de voeten, en tenen. Hierna wordt uw medisch probleem verholpen. Een passende voedende crème wordt ten slotte ingemasseerd waardoor u vertrekt met twee nagelnieuwe voeten. Een medische pedicure duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten, afhankelijk van uw problemen. 

Onze Spa Pedicure is een Klassieke Pedicure met een ontspannende spa behandeling. We beginnen met een aromatisch en ontspannend voetbad. Hierna volgt een diepe scrub en wordt er een energiek en heerlijk ruikend voetmasker aangebracht. De nagels worden mooi ingekort en in de correcte vorm gebracht. De nagels worden mooi gereinigd en alle eelt wordt verwijderd van de voeten en tenen. Ten slotte sluiten we de spa pedicure af met een langdurige voetmassage. Je stapt volledig ontspannen terug buiten, met twee nieuwe voeten. Een Spa Pedicure duurt ongeveer 1,5 uur. 

Alle pedicures kunnen uitgebreid worden met het lakken van de teennagels of het aanbrengen van Gelish of Gellak op de tenen.

Voor meer informatie en prijzen, bezoek onze website www.ohlalanagels.be of bel ons op 0474/208933

Ohlala! Nagelstyling en Medische Pedicure

Vakgebieden: schoonheidspecialist, pedicure

Ohlala! Nagelstyling en Medische Pedicure contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Ohlala! Nagelstyling en Medische Pedicure. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.