pedicuristen Dadizele | Schoonheidsspecialiste aan huis - Lobelle

Pedicurist Dadizele - Schoonheidsspecialiste aan huis - Lobelle

Lore Vermeersch is het kloppend hart achter Lobelle. Mede vanuit haar passie rond schoonheid en gedreven door haar ambities werd Lobelle in 2018 opgestart. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste wil Lore haar klanten een optimale verzorging met top producten aanbieden gezellig bij u thuis en dit tijdens uren wanneer dit voor u past!

Mijn motivatie is om mensen in de watten te leggen en zich van kop tot teen te laten verwennen. Zowel in rusthuizen als bij u thuis kan ik de behandelingen uitvoeren. Bij Lobelle kunt u onder andere terecht voor pedicure, manicure, ontharing, gelish en make-up in al haar vormen. Momenteel ben ik ook een tweejarige opleiding aan het volgen als medische pedicure. Dit om u in de toekomst nog beter en meer te kunnen helpen met problemen aan de voeten! Mijn werkgebied ligt rond Ieper, Roeselare en Kortrijk.

Bent u dus op zoek naar een heerlijke ontspannende persoonlijke schoonheidsbehandeling bij u thuis? Heeft u nood aan ontspanning of specifieke schoonheidsbehandelingen maar heeft u geen tijd om naar een salon te gaan? Dan bent u bij Lobelle aan het juiste adres! Maak nu een afspraak en u hoeft de deur niet meer uit te gaan, ik kom gewoon bij u thuis langs! Neem gerust een bezoekje op mijn website www.lobellebeauty.be.

Schoonheidsspecialiste aan huis - Lobelle

Vakgebieden: schoonheidspecialist, pedicure

Schoonheidsspecialiste aan huis - Lobelle contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Schoonheidsspecialiste aan huis - Lobelle. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.